merhaba blog severler...
eminim ki buradaki herkes tavada yumurta(omlet) pişirmeyi biliyordur...peki size pişirdiğiniz yumurta bundan sonra çok ama çok daha lezzetli olucak ve herkesde bu işin sırrını sorucaktır desem?? ne dersiniz??işte minik sırlarım:
1: yumurtayı porselen kapta çırpın
2: tuzunu tavada değil çırparken atın
ve işte en önemlisi...
3: yumurtanızı çırparken yaklaşık 2-3 kaşık kadar süt eklemeyi ihmal etmeyin....şaşırmayın ama; yumurtanızı tadan herkes parmaklarını yiyebilir şimdiden afiyet şeker olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
canım nasılsın...süü ben de eklerim.birara bir yerde görmüştüm.hata biraz soda bile eklenebilir..sevgiler.
YanıtlaSilteşekkür ederim derya abla....
YanıtlaSilgüzel yorumların için teşekkür ederim...
sevgiler
Ben de tereyağıyla yapıyorsam hafif kızdırıp yağı tuzunuda atıp öyle yumurtasını koyarım..hiç fena olmaz paylaşayım dedim.
YanıtlaSilsüt?deneyeceğim...
YanıtlaSil